Van Bree tuinen Deurne tuinonnderhoud herfst

 

De temperaturen verraden niet dat het al weer herfst is maar de verkleurde bladeren wel...

 In alle scharkeringen groen, bruin, rood en geel laat de natuur nog even van zich spreken. Nog even en dan begint de nachtvorst en is al dat blad gevallen. Ook paddenstoelen verschijnen weer, zoals dit Eekhoorntjesbrood.

Veel mensen gaan aan de slag met bladblazers en deponeren het gevallen blad in de gemeentelijke bladkorven. Maar bladeren zijn een uitstekende isolerende laag in borders. Zeker voor vorstgevoelige planten. En als het blad verteert brengt het ook de nodige voedingsstoffen in de bodem. Gras verstikt onder blad maar in borders kun je prima een laag bladeren kwijt.

herfst in de tuin van bree tuinenUiteraard hoort bij het winterklaar maken van de tuin het nodige snoeiwerk. Snoeien doet groeien en bloeien en geeft struiken en bomen de nodige vorm.

Voor een mooi winterbeeld in de tuin is het verstandig om niet alle vaste planten tot op de grond te snoeien. Grassen zijn prachtig in de winter, overdekt met rijp. Uitgebloeide stokrozen en zonnebloemen een welkome voedselbron voor vogels.

Een vakbekwame hovenier weet precies wat hij qua snoeiwerk moet doen om de tuin ook in de winter in balans te brengen. Zodat er zowel voor de eigenaar als het dierenleven veel te genieten valt.

 

 

 

Libor van Bree 

Hovenier die je begeleidt door alle fases in jouw tuinleven.

 

 

GARDEN LIGHTS EN LIGHTPRO

12 VOLT BUITENVERLICHTING GEWOON ZELF DOEN!

Garden Lights en LightPro is een concept 12 volt buitenverlichting, bestaande uit losse lampen en accessoires. De consument kan door middel van 3 stappen eenvoudig een verlichtingsplan samenstellen. Het assortiment van Garden Lights bestaat uit spots (ook voor onder water), inbouwspots, staande lampen, design serie en een aantal wandlampen. LightPro wordt veelal gebruikt door hoveniers en bouwbedrijven.

TUINONDERHOUD IN DE HERFST

HERFST IN DE TUIN

TUINONDERHOUD IN HERFST  Nu de herfst een andere kleed aan heeft en zich gereed maakt voor koning winter is het verstandig om nog enkele tuinwerkzaamheden uit te voeren.Behalve het voor de laatste keer scheren van de hagen en bemesten van het gazon en de beplanting kan men het dierenleven een handje helpen door het kleine blad of het grasmaaisel achter in de border achter te laten.

WA VERLICHTING

24 VOLT VERLICHTING OP MAAT

Je bent geen elektricien? En bent op zoek naar veilige, exclusieve en hoge kwaliteit armaturen. De oplossing 24V tuinverlichting van WA verlichting. 24V is laagspanning, veilig, je kunt geen stroom krijgen en.... het is eenvoudig aan te leggen.

Voordelen tuinverlichting webshop

icon-package  

Gratis verzending

icon-ideal  

Veilig en flexibel betalen

icon-warning shield  

Altijd bereikbaar

icon-thumb  

27 jaar ervaring in Deurne e.o

icon-delivery  

3-4 Dagen levertijd België 5-6 dagen