groen vingers light2c

Hulp in de tuin

Als volledig gediplomeerd hovenier met groene vingers biedt ik je hulp in de tuin aan.Ik onderhoud je tuin of balkon zoals je dat wilt met een ervaring van ruim 30 jaar. Dat kan om de paar weken, twee keer per jaar of als je me nodig hebt voor een tuinklus.Ik kan het houden bij een eenvoudige tuinverzorging tot een complete tuinonderhoud.De voordelen zijn dan ook professionaliteit, eerlijke prijs, onbezorgt genieten en juiste kennis en materieel.

Persoonlijke aanpak

“Ik neem zelf de telefoon op en – nog belangrijker – ik kom zelf de situatie bekijken en daarna je tuin opknappen. Je weet zeker dat u altijd met mij te maken hebt en dat ik niet iemand anders stuur. Dat geeft een vertrouwd gevoel.”

 

Wat versta ik onder tuinonderhoud!

 • Onkruid wieden
 • Bloemperken schoffelen en aanharken
 • Bemesten
 • Blad ruimen
 • Vijver onderhoud
 • Groenafval afvoeren
 • Snoeien van bomen, heesters, vaste planten e.d.
 • Overige klein groenonderhoud
 • Grasmaaien en verdere gazonverzorging
 • Aanplant van groen
 • Tuin zomer en winterklaar maken

 

Andere werkzaamheden

Vergt je tuinonderhoud andere werkzaamheden?

Geen probleem! Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met me via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 06-22542374. Ook bereikbaar op WhatsApp via: 06-22542374 op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur

  

GARDEN LIGHTS EN LIGHTPRO

12 VOLT BUITENVERLICHTING GEWOON ZELF DOEN!

Garden Lights en LightPro is een concept 12 volt buitenverlichting, bestaande uit losse lampen en accessoires. De consument kan door middel van 3 stappen eenvoudig een verlichtingsplan samenstellen. Het assortiment van Garden Lights bestaat uit spots (ook voor onder water), inbouwspots, staande lampen, design serie en een aantal wandlampen. LightPro wordt veelal gebruikt door hoveniers en bouwbedrijven.

TUINONDERHOUD IN DE HERFST

HERFST IN DE TUIN

TUINONDERHOUD IN HERFST  Nu de herfst een andere kleed aan heeft en zich gereed maakt voor koning winter is het verstandig om nog enkele tuinwerkzaamheden uit te voeren.Behalve het voor de laatste keer scheren van de hagen en bemesten van het gazon en de beplanting kan men het dierenleven een handje helpen door het kleine blad of het grasmaaisel achter in de border achter te laten.

WA VERLICHTING

24 VOLT VERLICHTING OP MAAT

Je bent geen elektricien? En bent op zoek naar veilige, exclusieve en hoge kwaliteit armaturen. De oplossing 24V tuinverlichting van WA verlichting. 24V is laagspanning, veilig, je kunt geen stroom krijgen en.... het is eenvoudig aan te leggen.

Voordelen tuinverlichting webshop

icon-package  

Gratis verzending

icon-ideal  

Veilig en flexibel betalen

icon-warning shield  

Altijd bereikbaar

icon-thumb  

27 jaar ervaring in Deurne e.o

icon-delivery  

3-4 Dagen levertijd België 5-6 dagen