Enkele adviezen voor het plaatsen van tuinverlichting.

boom lichtpunt light2cWil je een sfeervolle verlichte tuin in een mooie ambiance? Maak dan eerst een goed verlichtingsplan of maak een afspraak voor een gratis lichtstudie. (Binnen een straal van 30km rondom Deurne) Bij buitenverlichting of tuinverlichting moet je namelijk rekening gehouden worden met functionele verlichting, sfeer- en accentverlichting. Bovendien moet de verlichting evenwichtig worden toegepast. Ik help je alvast op weg met onderstaande tips.

 

1. Laat je een nieuwe tuin aanleggen, maar heb je nog geen budget voor tuinverlichting? Voorzie deze toch alvast van kabels. Dan hoeft de tuin later niet nog eens overhoop gehaald te worden.

2. Kijk eerst waar functionele buitenverlichting nodig is, bijvoorbeeld bij de voor- en achterdeur, bij de garage of de berging. Om ongelukken te voorkomen moeten ook traptreden en niveauverschillen in de bestrating 's avonds goed zichtbaar zijn.

3. Zorg dat er in de tuin niet te veel of te felle verlichting is: want overdaad schaadt! Creëer contrast tussen licht en donker voor een sfeervol geheel.

4. Stem de sfeer van de tuinverlichting af op de sfeer van je tuin. Dit geldt zowel voor de armatuur als voor de kleur van het licht. Geel licht is warm en romantisch, wit licht modern en eigentijds.

5. De tuin lijkt een stuk groter wanneer ook achterin een lichtpunt wordt geplaatst. Ook aangepast buitenverlichting langs paden zorgt voor dieptewerking.

 

 

TUINVERLICHTING DEMO

TUINVERLICHTING DEMONSTRATIE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HOE LEG IK TUINVERLICHTING AAN?, is het wel veilig, is het mogelijk om onze grote boom aan te lichten of ben je op zoek naar meer veiligheid of sfeer rondom je woning of bedrijfspand. Iedere tuinsituatie is anders.Je struikelt over de mogelijkheden.Om je te helpen met advies en of montage is het verstandig om eens 12 en 24 Volt tuinverlichting uit te proberen. Dit aan de hand van een demokoffer.

 

TUINONDERHOUD IN DE HERFST

HERFST IN DE TUIN

TUINONDERHOUD IN HERFST  Nu de herfst een andere kleed aan heeft en zich gereed maakt voor koning winter is het verstandig om nog enkele tuinwerkzaamheden uit te voeren.Behalve het voor de laatste keer scheren van de hagen en bemesten van het gazon en de beplanting kan men het dierenleven een handje helpen door het kleine blad of het grasmaaisel achter in de border achter te laten.

WA VERLICHTING

24 VOLT VERLICHTING OP MAAT

Je bent geen elektricien? En bent op zoek naar veilige, exclusieve en hoge kwaliteit armaturen. De oplossing 24V tuinverlichting van WA verlichting. 24V is laagspanning, veilig, je kunt geen stroom krijgen en.... het is eenvoudig aan te leggen.

Voordelen tuinverlichting webshop

icon-package  

Gratis verzending

icon-ideal  

Veilig en flexibel betalen

icon-warning shield  

Altijd bereikbaar

icon-thumb  

27 jaar ervaring in Deurne e.o

icon-delivery  

3-4 Dagen levertijd België 5-6 dagen