Filiament lampen voor buiten

Wat zijn filament lampen.. even een uitleg.

De Led Filament lamp is een led lamp van gloeidraad!

Om de de gloeilamp zo goed mogelijk na te boosten heeft men de Led filament lamp ontwikkeld. De led-gloeilamp zo als hij ook vaak wel eens wordt genoemd.

Dit is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van led buitenverlichting.De Led filament lampen zijn eenvoudig te herkennen aan het gele gloeidraadje met ledjes dat zichtbaar is in de lamp. Dit geeft de lamp een unieke retro-look en zorgt voor een prachtig effect wanneer de verlichting is ingeschakeld.

LIGHT2C filament buitenlampen

De filament led-lamp is niet alleen geliefd om zijn retro-look gloeilamp design. Het is de ultime sfeermaker van in en rond de woning.Het lichtspectrum is vrijwel niet te onderscheiden van dat van een traditionele gloeilamp en het licht schijnt alle kanten op. De combinatie van warm licht en de zuinigheid van ledverlichting zorgt ervoor dat de ledgloeilamp het ideale alternatief is voor de traditionele gloeilamp. Zeker op een afstand van een meter of twee zijn deze nieuwe LED filament lampen niet meer te onderscheiden van de authentieke gloeilampen.

Ideaal voor het gebruik onder overkappingen en gevels.

  •  Met garantie van 3-5 jaar    
  • 14 dagen niet goed, geld terug garantie 
  • Snel iets vragen 06-22542374
  • Expert in 12 en 24V tuinverlichting
  • Vrijblijvende DEMO binnen een straal van 30Km
  • Beleef, geniet en ervaar garantie

 Betalen doe je met:

 

downloaddownload 1download 2download33download22

 

 

GARDEN LIGHTS EN LIGHTPRO

12 VOLT BUITENVERLICHTING GEWOON ZELF DOEN!

Garden Lights en LightPro is een concept 12 volt buitenverlichting, bestaande uit losse lampen en accessoires. De consument kan door middel van 3 stappen eenvoudig een verlichtingsplan samenstellen. Het assortiment van Garden Lights bestaat uit spots (ook voor onder water), inbouwspots, staande lampen, design serie en een aantal wandlampen. LightPro wordt veelal gebruikt door hoveniers en bouwbedrijven.

TUINONDERHOUD IN DE HERFST

HERFST IN DE TUIN

TUINONDERHOUD IN HERFST  Nu de herfst een andere kleed aan heeft en zich gereed maakt voor koning winter is het verstandig om nog enkele tuinwerkzaamheden uit te voeren.Behalve het voor de laatste keer scheren van de hagen en bemesten van het gazon en de beplanting kan men het dierenleven een handje helpen door het kleine blad of het grasmaaisel achter in de border achter te laten.

WA VERLICHTING

24 VOLT VERLICHTING OP MAAT

Je bent geen elektricien? En bent op zoek naar veilige, exclusieve en hoge kwaliteit armaturen. De oplossing 24V tuinverlichting van WA verlichting. 24V is laagspanning, veilig, je kunt geen stroom krijgen en.... het is eenvoudig aan te leggen.

Voordelen tuinverlichting webshop

icon-package  

Gratis verzending

icon-ideal  

Veilig en flexibel betalen

icon-warning shield  

Altijd bereikbaar

icon-thumb  

27 jaar ervaring in Deurne e.o

icon-delivery  

3-4 Dagen levertijd België 5-6 dagen